Simona Halep consideră că a făcut un ''meci bun'' contra Soranei Cîrstea la Indian Wells - Focus Prima TV

Simona Halep consideră că a făcut un ”meci bun” contra Soranei Cîrstea la Indian Wells

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a apreciat că a făcut un ”meci bun” contra conaţionalei Sorana Cîrstea, pe care a învins-o cu 6-1, 6-4, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Indian Wells (California).

”A fost un meci bun. Cred că am jucat foarte bine în primul set. În setul al doilea am început să ratez un pic, însă în ansamblu a fost un meci mare şi sunt foarte încântată pentru victorie”, a declarat Halep la conferinţa de presă de după meci, citată de site-ul WTA.

”Cred că oricine are un pic de stres atunci când joacă împotriva unei persoane din aceeaşi ţară. Dar pot spune că sunt obişnuită. Am jucat de multe ori contra tuturor româncelor. Însă contra ei nu am jucat în ultimii 12 ani, aşa că a fost ceva nou”, a mai comentat Halep după partida cu Sorana Cîrstea.

”Sunt bucuroasă că uşor-uşor mi-am găsit ritmul. Simt bucurie când mă aflu pe teren şi joc şi lupt pentru fiecare punct”, a subliniat fostul lider mondial.

Simona Halep (30 ani) a afirmat în faţa spectatorilor că, deşi Cîrstea a reuşit un break în setul al doilea, a continuat să returneze bine: ”Am rămas încrezătoare până la finalul meciului şi am reuşit să închei în două seturi. Nu a fost un meci uşor, nu e niciodată uşor contra româncelor, însă am încercat să tratez meciul ca pe unul normal”.

Halep este antrenată în prezent de Morgan Bourbon (28 ani), fostul antrenor al lui Benoit Paire, menţionând că este pentru prima oară când are un antrenor mai tânăr decât ea.

Cîrstea a precedat-o pe Halep în postura de cea mai bună jucătoare română din circuit, când a deţinut locul 21 în ierarhia WTA, iar Halep se afla pe 23, în august 2013 .

Victoria de la Indian Wells îi garantează Simonei că rămâne cea mai bună româncă din clasamentul WTA începând din 26 august 2013, o perioadă de 447 de săptămâni consecutive.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share