SISTEME DE MONITORIZARE A CLIENȚILOR, ÎN MAGAZINE – Focus Prima TV

SISTEME DE MONITORIZARE A CLIENȚILOR, ÎN MAGAZINE

Un număr mai mic de coșuri va reduce aglomerația din supermarketuri:? Este întrebarea care se află pe buzele tuturor românilor în aceste zile. Majoritatea consideră că, din contră, ar produce și mai multă înghesuială. Dar nu la interior, ci afară, unde se vor forma cozi. Între timp, retailerii au adoptat alte măsuri, care să-i țină pe oameni distanțați.

Numărul coșurilor de cumpărături diferă de la un supermarket la altul, în funcție de suprafața magazinului, dar și de traficul de clienți. Fiecare unitate comercială are un orar fix de dezinfectare a acestora, comunicat direct către DSP.

Cât despre posibilitatea aglomerării parcărilor, reprezentantul comercianților spune că magazinele vor lua toate măsurile ca acest lucru să nu se întâmple. Totuși, le recomandă oamenilor să nu stea mult în magazine și să evite sa vină la cumpărături însoțiți de întreaga familie.

La inceputul pandemiei, unele supermarketuri au limitat din proprie inițiativă numărul cumpărătorilor care puteau intra în magazin. Măsura a demosntrat atunci că oamenii formau cozi uriașe în parcări.

Total
0
Shares
Total
0
Share