Situația festivalurilor din România – Focus Prima TV

Situația festivalurilor din România

Electric Castle, Untold, Jazz in the Park. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai așteptate festivaluri din acest an în România. Cum și dacă se vor organiza, rămâne de văzut. Şi asta pentru că autoritățile nu anuţat nimic în acest sens. Organizatorii sunt însă optimiști. Unii dintre ei chiar au prezentat deja primii invitați.

Așa arătau până anul trecut verile în Cluj: mulțimi de oameni, aglomerație, iar singurl lucru care-i perocupa pe aceștia era… distracția. După un an de pandemie, oamenii își doresc acum doar să participe la aceste festivaluri, indiferent de etapele prin care trebuie să treacă pentru a ajunge acolo. Organizatorii au început deja să facă demersuri în acest sens, iar variantele sunt multe. Certificate de vaccinare, teste de anticorpi sau testele rapide sunt soluțiile care au funcționat în alte țări și pot fi aplicate și în România.

Managerii festivalurilor speră ca autoritățile să fie deshise la soluții, pentru că acestea există.

Festivalurile trebuie să revină la cum erau odată, iar numărul participanțior trebuie să rămână același, spun organizatorii.

De cele mai mari festivaluri ne mai despart doar câteva luni în care autoritățile trebuie să decidă dacă și cum se vor desfasura acestea.

Total
0
Shares
Total
0
Share