SMS, la 8864, cu textul ”SPITAL” - Focus Prima TV

SMS, la 8864, cu textul ”SPITAL”

După doar 12 zile, cu trei mai puține decât s-a preconizat, Campania Umanitară CREDE ÎN BINE, susținută de Prima TV și Asociația Dăruiește Viață, a ajuns la capătul expediției, în cel mai nordic punct rutier al Europei, Nordkapp, din Norvegia. Mihai, riderul activist și susținător al inițiativei NoiFacemUnSpital, este cel ce s-a încumetat să parcurgă pe două roți un traseu de peste 10.500 de km într-o expediție ce a traversat întreaga Europă, de la Est, la Vest și de la Sud la Nord.

Cea de-a 12-a zi a expediției nu a fost una ușoară pentru Mihai. Capricioasa vreme din Nordul Continentului l-a
întâmpinat pe Mihai cu puternice rafale de vânt, reprize de ploaie rece și… 9 grade Celsius în termometre.
Ca și cum nu ar fi fost suficient, la aceste condiții meteo deloc prielnice s-au adăugat turmele de reni la care trebuia să fii foarte atent. Aceștia, fără nicio teamă, traversau șoseaua care duce spre Nordkapp în căutarea de noi
smocuri de iarbă prin Tundra Norvegiei… Cu multă grijă, rulând la viteză mică, pe o ploaie foarte rece, Mihai a ajuns la cafeneaua din Complexul Turistic din Nordkapp. S-a așezat la o fereastră de la care a putut admira
toate nuanțele de gri ale Mării Barents, parte componentă a Oceanului Arctic.


Proprietarul stabilimentului, văzând pe banner traseul expediției, i-a oferit lui Mihai o cafea din partea casei și l-a
felicitat pentru curajul său. Cu prilejul acestei sesiuni ad-hoc de socializare, Mihai a aflat că norvegienii se situează pe locul… 3 în topul mondial al consumatorilor de cafea, cu un consum mediu de 10 kg pe an, de opt ori mai mult decât media la nivel global! Mihai a savurat în tihnă una dintre cele mai bune cafele băute vreodată, prilej pentru a-și face filmul ultimelor 12 zile și modul în care a reușit să lege Marea Neagră, Marea Mediterană, Oceanul Atlantic și Marea Barents prin parcurgerea celor peste 10.500 de km ai Expediției Crede în Bine.
Fiți siguri că Mihai va aduce și mai multe povești pe care le vom aduna într-o ediție specială ce va fi difuzată în prima jumătate a lunii august. Continuați să credeți în bine și să susțineți inițiativa #NoiFacemUnSpital, scanând, cu camera smartphone-ului, QR Code-ul din colțul ecranului sau să trimiteți un SMS, la 8864, cu textul SPITAL (o donație lunară de 4 euro). CREDE ÎN BINE!

Total
0
Shares
Total
0
Share