SMS, la 8864, cu textul ”SPITAL” - Focus Prima TV

SMS, la 8864, cu textul ”SPITAL”

Crede în bine este numele campaniei sub care Focus Prima TV susține o expediție umanitară ce are drept scop
strângerea de fonduri pentru finalizarea de către Asociația Dăruiește Viață a Primului Spital de Copii, construit exclusiv din donații și sponsorizări. Expediția a plecat din Sulina, traversând până acum orașele Belgrad, Milano, Tarragona și Tarifa.

După cinci zile de mers și peste 4.500 de km, Mihai a ajuns la Faro, în sudul Portugaliei. Această oprire, la Faro, nu a fost prevăzută, inițial, în traseul expediției Crede în Bine… Aici funcționează, de aproape 50 de ani, una dintre cele mai faimoase comunități de motocicliști din lume, Moto Club de Faro. Aflând despre expediția umanitară ”Crede în bine”, în care unul de-ai lor a pornit să cutreiere Europa de la Est la Vest și de la Sud la Nord, membrii clubului din Faro l-au contactat pe Mihai și l-au invitat să le fie oaspete în drumul său spre Cabo da Roca, extremitatea vestică a traseului. A fost o seară uluitoare, plină de legende despre personalitățile care au fost
membri în Moto Club-ul din Faro.

În dorința de a-i omagia pe aceștia, managerii clubului au transformat restaurantul clubului într-un veritabil muzeu.

La finalul expediției, vom pregăti o ediție specială de tip Making Of, în care vom afla mai multe detalii despre fiecare loc vizitat de Mihai și, mai ales, despre oamenii pe care i-a cunoscut. Poți susține și tu Campania CREDE ÎN BINE și inițiativa NoiFacemUnSpital, scanând, cu camera smartphone-ului, QR Code-ul din colțul ecranului sau prin trimiterea unui SMS, la 8864, cu textul SPITAL (o donație lunară de 4 euro).

NoiFacemUnSpital este, la momentul actual, cea mai mare inițiativă de implicare socială din România, fiind susținută de peste 350.000 de persoane fizice și peste 5.600 de companii.

Total
0
Shares
Total
0
Share