Șofer fără permis, implicat într un accident rutier - Focus Prima TV

Șofer fără permis, implicat într un accident rutier

Un accident care a avut loc în această dimineață Capitală a scos la iveală o poveste incredibilă ! Tănărul de 24 de ani care a intrat în plin în altă mașină făcuse recent închisoare și nici nu avea permis de conducere! Asta nu este tot! La spital medicii au aflat că iubita sa minoră în vârstă de 15 ani care era în mașină cu el este însărcinată. În autoturism se afla și copilul bărbatului de numai 6 ani. Ambii minori au fost aruncați pur și simplu pe șosea în urma impactului și transportați de urgență la spital.

Din primele informații se pare că șoferul în vârstă de 24 de ani care gonea cu viteză nu a vrut să oprească la semnul făcut de polițiști, ba mai mult, pentru a scăpa de ei a ales să meargă pe linia de tramvai cu o viteză și mai mare. La scurt timp a intrat în plin în altă mașină care venea din sens opus. imapctul a fost atât de puternic încât toți cei din mașina condusă de tânăr au fost pur și simplu aruncați pe șosea! Chiar și în acestecondiții șoferul a încercat să fugă din nou de polițiști, dar fără succes.

Martorii spun că sunetul puternic produs de impact i-a făcut să iasă din case. Cei răniți erau întinși pe carosabil, însă aveau semne vitale, în momentul în care au ajuns echipajele de salvare.

Tânărul este acum cercetat penal pentru vătămare corporală, dar și pentru faptul că nu deținea permis de conducere. El fusese eliberat recent din închisoare, iar la Spitalul Grigore Alexandrescu medicii au aflat că iubita sa în vârstă de numai 15 ani este însărcinată.


Total
0
Shares
Total
0
Share