Şofer încarcerat în urma unui accident pe Dealul Negru. Trafic blocat mai bine de o oră jumătate pe DN7 - Focus Prima TV

Şofer încarcerat în urma unui accident pe Dealul Negru. Trafic blocat mai bine de o oră jumătate pe DN7

Accidentul rutier s-a produs în judeţul Vâlcea, pe DN 7 / E 81. Un şofer din Gorj s-a izbit cu maşina de parapetul de pe marginea drumului, iar în urma impactului a rămas încarcerat.

La faţa locului, Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a trimis o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. De asemenea, din partea Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost trimis un echipaj.   

Autorităţile au anunţat că şoferul este un bărbat de 29 de ani din judeţul Gorj. Acesta a fost găsit de către forţele de intervenţie încarcerat, în stare inconştientă, fiind scos dintre fiare de către pompieri. A fost preluat în stare critică de către echipajul SAJ fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea.    Accidentul rutier s-a produs la km 161 al DN 7 / E 81 unde autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un capăt de pod, după cum au menţionat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea. 

Total
0
Shares
Total
0
Share