Șoferi beți sau drogați, pericole pe șosele - Focus Prima TV

Șoferi beți sau drogați, pericole pe șosele

Pe șoselele Bucureștiului a fost încă o noapte de sâmbătă agitată din cauza șoferilor care încalcă regulile. În doar câteva ore, polițiștii au dat peste 70 de amenzi. Șocant este că tot mai mulți șoferi sunt depistați cu droguri, atât în sânge, cât și în portbagaj. Polițiștii atrag atenția că organizează periodic astfel de acțiuni, pentru a preveni accidentele de circulație.

Acțiunea Poliției a început puțin după ora 22, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. În doar câteva ore, polițiștii au dat 73 de amenzi în valoare de peste 50 de mii de lei și au deschis cinci dosare penale. Cei mai mulți dintre șoferi erau beți sau drogați. Un tânăr de 24 de ani consumase cannabis. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor când la percheziționarea mașinii au găsit o întreagă „recoltă” de substanțe interzise.

Polițiștii au reținut 20 de permise de conducere. Șapte dintre acestea, după ce șoferii au trecut pe roșu la semafor. Conducătorii auto care urcă drogați la volan riscă închisoare de până la 5 ani sau amendă penală.

Total
0
Shares
Total
0
Share