Soluții pentru spații mici - Focus Prima TV

Soluții pentru spații mici

Într-o perioadă marcată de consumerism și de pandemie, românii nu au încetat să-și cumpere lucruri noi și să-și
încarce locuințele care erau deja mici. Cum sufrageria a devenit și birou sau bucătăria spațiu de relaxare, oamenii au căutat soluții pentru a eficientiza încăperile. Paturile integrate în dressinguri pot face dintr-un dormitor, în câteva secunde, un spațiu perfect pentru a munci. Iar accesoriile pentru dressinguri pot face minuni în ceea ce privește ordinea.

România este pe locul 1 la numărul de proprietari de locuințe, în Uniunea Europeană. Dar conducem detașat și în topul celor mai mici apartamente. Tinerii, în prezent, ajung să-și întemeieze familii în locuințe de aproximativ 40 de metri pătrați. Însă lipsa de spațiu poate fi compensată ușor de soluții ingenioase. Un pat inclus într-un dressing, accesoriile sau spațiile de organizare – sunt doar câteva dintre soluțiile care pot elibera încăperile. Iar ordinea se menține mult mai ușor.

Când familia se mărește, automat apar mai multe lucruri, iar până la a face pasul spre o casă mai mare e cale lungă. În această situație specialiștii ne recomandă să facem un inventar și să păstrăm doar ceea ce folosim. De asemenea, hainele trebuie depozitate în funcție de sezon, țesături sau chiar culoare.

Potrivit unor studii, suprafața medie a unei locuințe în România este puțin peste 60 de metri pătrați, în scădere față de anii trecuți. Mai mult, aproape 50% dintre români împart camera cu o persoană nu le este, însă, partener de viață.

Total
0
Shares
Total
0
Share