Soții Iohannis, alături de familia Biden - Focus Prima TV

Soții Iohannis, alături de familia Biden

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook o fotografie în care apare, împreună cu soţia sa, alături de preşedintele american Joe Biden şi de Jill Biden. Fotografia a fost făcută la recepţia oferită de Casa Albă în onoarea şefilor de stat prezenţi la Adunarea Generală a ONU.

Preşedintele Iohannis a participat la Summitul global dedicat securităţii alimentare şi la un summit pentru reformele în educație.

,,România și-a deschis frontierele și inima pentru toți cei care au căutat refugiu din calea conflictului și oferă asistență pentru cei care au decis să rămână în România. Am pledat, totodată, pentru acțiune comună ca singura cale de a găsi răspunsuri la provocările grave cu care ne confruntăm la nivel global – schimbări climatice, insecuritate energetică, lipsa accesului la educație și alimente. Investiții strategice în surse regenerabile, în energie nucleară sau în hidrogen, susținerea învățământului, economii adaptate provocărilor sunt câteva dintre soluții. Doar împreună vom reuși să identificăm și să implementăm măsuri sustenabile pentru a asigura pacea globală, prosperitatea, respectarea drepturilor omului și un mediu înconjurător sănătos pentru generațiile următoare”, a spus Iohannis la ONU.

Iohannis s-a întâlnit cu membri ai comunităţii româneşti, iar astăzi are programată o întâlnire cu antreprenori români din Silicon Valley.

foto: facebook.com/klausiohannis

Total
0
Shares
Total
0
Share