Șpagă prin transfer bancar – Focus Prima TV

Șpagă prin transfer bancar

Săptămâna care s-a încheiat a adus câteva premiere demne de cascadorii râsului în lumea infracțională din România. În Suceava, o vânzătoare a trecut prin clipe de groază când un bărbat a amenințat-o cu pistolul pentru că i-a cerut să achite 2 iaurturi pe care le luase din raft. Nici șpaga nu mai e ce a
fost. La Timișoara, un șofer a încercat să scape de un polițist dându-i mită prin intermediul unei aplicații bancare.

O vânzătoare din Suceava a fost amenințată în plină zi cu pistolul. Clientul cu aere de interlop a scos arma în momentul în care femeia i-a cerut să plătească două iaurturi.

Jaful de cinci lei s-a încheiat cu o internare la psihiatrie. Alertați de vânzătoare printr-un ape la 112, polițiștii l-au identificat rapid pe suspect. Individul în vârstă de 30 de ani a fost reținut. Oamenii legii au constat că arma folosită era una de jucărie. A urmat un control medical făcut bărbatul în urma căruia medicii au decis că acesta trebuie internat într-o clinică de specialitate.

Un alt tip de infracțiune hilară a avut loc la Timișoara. Un șofer cu permisul de conduce suspendat a încercat să scape de pedeapsă mituindu-l pe polițist. A apelat însă la cea mai neinsipirată metodă.

Polițistul nu a refuzat transferul bancar, însă i-a anunțat imediat pe procurori. Cu dovada mitei înscrisă în extrasul de cont, aceștia i-au întocmit șoferului un dosar penal. Acum, pe lângă permisul susendat, bărbatul va trebui să răspundă în instanță și acuzației de dare de mită.

Total
0
Shares
Total
0
Share