Spectacol cu 5000 de persoane – Focus Prima TV

Spectacol cu 5000 de persoane

Nu mai puțin de 5000 de oameni au participat la primul mare concert de muzică pop din perioada pandemiei, care a avut loc în Barcelona. A fost de fapt un experiment, anunțat cu câteva săptămâni în urmă, la care au participat doar persoanele care au fost testate cu teste rapide efectuate chiar la intrarea în sala de concert. Showul a fost un succes pentru că spectatorii s-au putut distra fără să mențină distanța socială între ei.

Concertul de la Barcelona a fost susținut de trupa spaniolă de indie-pop Love of Lesbian, una dintre cele mai populare din peninsula iberică, și care se poate lăuda cu nominalizări la Premiile MTV . Miile de spectatori au dansat și au cântat pe ritmurile muzicii, fără să mențină distanța de un metru și jumătate între ei, dar cu mască pe față.

La spectacol au fost invitați și jurnaliști care au putut constata cum au fost respectate măsurile de siguranță sanitară.

Înainte de a intra în sala de concert, spectatorilor li s-au verificat biletele dar au făcut și teste antigen pentru a nu intra persoane infectate. Rezultatele au venit în 10-15 minute.

Așa au fost descoperite 4 persoane care nu întruneau condițiile de participare la spectacol – 3 erau pozitive pentru Covid 19, iar una intrase în contact cu o persoană infectată. Prețul testelor dar și cel al măștilor au intrat în cel al biletului la concert, de 27 de euro, iar cei 4 rămași pe afară au primit banii înapoi de la organizatori.

Total
0
Shares
Total
0
Share