Spectacolul de pe cer aduce ger – Focus Prima TV

Spectacolul de pe cer aduce ger

Cerul parcă a fost pictat seara trecută, la apus! Nuanțele de portocaliu, violet și roșu au fost în perfectă armonie și au făcut spectacol pentru bucureștenii care nu au ezitat să imortalizeze momentul. Rețelele de socializare au fost o adevărată expoziție..Totuși, acest fenomen meteorologic neobișnuit aduce cu sine anumite mesaje, iar meteorologii spun că vremea se va schimba radical.

Spectacolul de culori care s-a văzut pe cerul Capitalei a umplut rețelele sociale de fotografii. Ultimele raze de lumină au avut nuanțe neobișnuite de portocaliu, violet și roșu. Perfecte pentru a fi imortalizate.
Există și o explicație pur științifică – lumina roșie care are cea mai mare lungime de undă ajunge mai aproape de pământ, în vreme ce restul culorilor se risipesc în atmosferă. În ciuda acestui spectacol de culori, fenomenul de seara trecută anunță cum va fi vremea în următoarele zile.

Termometrele vor indica în următoarea perioadă temperaturi și cu 15 grade mai scăzute.

Aceste temperaturi sunt normale pentru un început de primăvară. Meteorologii spun că vremea se va îndrepta în următoarea perioadă iar 2021 va fi un an călduros.

Total
0
Shares
Total
0
Share