Spectatorii din România ar putea reveni pe stadioane. Ministerul Sportului pregătește un ordin comun cu Ministerul Sănătății – Focus Prima TV

Spectatorii din România ar putea reveni pe stadioane. Ministerul Sportului pregătește un ordin comun cu Ministerul Sănătății

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a declarat în emisiunea „În fața ta” de la Digi24 că își dorește ca spectatorii să revină în tribune la competițiile sportive din România și a dat de înțeles că acest lucru se va întâmpla cât de curând.

Luni, Eduard Novak a avut, luni, o întâlnire cu ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pentru a elabora un ordin comun care să reglementeze condiţiile revenirii spectatorilor la competiţiile sportive.

„La sediul Ministerului Sănătăţii a avut loc astăzi o întâlnire la care au participat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, alături de subsecretarul de stat Cristian Ghiţă, în scopul elaborării şi emiterii unui nou ordin comun al celor două ministere”, anunţă Ministerul Tineretului și Sportului pe pagina oficială de Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share