Speranță pentru românii vaccinați care vor o vacanță în Grecia și Israel. Discuții privind o posibilă bulă turistică, zilele următoare – Focus Prima TV

Speranță pentru românii vaccinați care vor o vacanță în Grecia și Israel. Discuții privind o posibilă bulă turistică, zilele următoare

Românii vaccinați ar putea ajunge mai uşor în destinațiile dorite, fără să mai fie nevoiți să se testeze împotriva COVID-19 ori să stea în carantină. Acest lucru va fi posibil dacă vor prezenta adeverința de vaccinare.

Astfel, dacă România va încheia un protocol cu Grecia și Israel, românii vor putea merge în cele două țări pe baza adeverinței de vaccinare și nu trebuie să mai prezinte test PCR negativ sau să stea în carantină.

În prezent, există un protocol între Grecia și Israel. Dacă România va fi inclusă, practic, se va crea o bulă turistică, așa cum au procedat anul trecut țările baltice Letonia, Estonia și Lituania.

Românii care merg acum în Grecia trebuie să stea în izolare timp de șapte zile, iar cei care călătoresc în Israel, trebuie să prezinte un rezultat negativ al testului PCR făcut cu 72 de ore înainte și să stea în izolare două săptămâni.

Total
0
Shares
Total
0
Share