Spitalele trebuie să revină la normal – Focus Prima TV

Spitalele trebuie să revină la normal

April 8, 2020, Lisboa, Portugal: Lisboa, 08/04/2020 – Decorreu hoje no Hospital de Santa Maria uma reportagem de como esta unidade hospitalar se transformou para acolher doentes com coronavírus covid-19.actividade de apoio numa enfermaria de pacientes covid entre os profissionais que estão em contacto com os doentes e os outro que estão fora da zona infectada ..(Orlando Almeida / Global Imagens).Lisbon, 04/08/2020 – Today there was a report on how this hospital was transformed to receive patients with covid-19 coronavirus at Hospital de Santa Maria.Hospital staff helps disinfect ambulance equipment. (Credit Image: © Atlantico Press via ZUMA Wire)

Numărul cazurilor de infectare cu noua tulpină a virusului SarsCov2 a ajuns deja la 136, în România! Medicii spun că situația este sub control și cer chiar…ca spitalele să revină la normal! De aproape un an, spitalele care sunt suport COVID nu au mai putut să trateze și bolnavii care nu sunt infectați cu virusul SarsCov2.

Cadrele medicale de la Spitalul Colentina spun că se simt neputincioase. Vor să trateze și bolnavii cronici, dar nu au cum.

De aproape un an spitalul este suport COVID, iar medicii spun că această situație trebuie să se schimbe urgent.

Numărul pacienților infectați cu virusul SarsCov2 care sunt internați la ATI a scăzut considerbail în ultima perioadă. 949 de persoane sunt internate acum. Un alt motiv pe care medicii îl dau atunci când vine vorba de revenirea la normal a spitalelor este legat de numărul de cazuri noi anunțate zilnic. În ultimele ore s-au
infectat 2712 români.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a declarat că a început un proiect de analiză a reorganizării circuitelor din toate spitalele suport COVID din țară.

Total
0
Shares
Total
0
Share