Stadiul lucrărilor la Drumul Judeţean 711, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmboviţa – Focus Prima TV

Stadiul lucrărilor la Drumul Judeţean 711, cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmboviţa

Adevarul

Pe Drumul Judeţean 711, care reprezintă cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din Dâmboviţa, sunt în plină desfăşurare lucrările de reabilitare a tronsonului. Se efectuează lucrări pe raza mai multor comune.

Lucrările se încadrează în Lotul III al proiectului amintit – care urmăreşte reabilitarea DJ 711 pe traseul Băleni – Dobra – Finta – Bilciureşti – Cojasca, de la km 16+000 la km 35+350.     

„Este cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din judeţul Dâmboviţa, ce prevede reabilitarea şi modernizarea a 62 km de drum judeţean, cu o valoare de peste 211 milioane lei. Din lotul III fac parte comunele Băleni, Dobra, Finta, Bilciureşti şi Cojasca, iar în Dobra se toarnă stratul de bază pentru această porţiune de drum. Anul acesta, după aprobarea bugetului propriu al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, vom lansa, în cadrul Programului Judeţean de Dezvoltare Locală, un parteneriat cu comuna Dobra”, a declarat preşedintele CJ Dâmbovia, Corneliu Ştefan.

Total
0
Shares
Total
0
Share