Stâncă prăbușită peste mașină. Șoferul nu a avut nicio șansă - Focus Prima TV

Stâncă prăbușită peste mașină. Șoferul nu a avut nicio șansă

Sfârșit tragic pentru un șofer. O stâncă desprinsă de pe un versant din Valea Jiului a căzut pe o mașină condusă de un bărbat. Din cauza impactului extrem de puternic, șoferul nu a avut nicio șansă, în ciuda manevrelor de resuscitare. Anchetatorii spun că este posibil ca incidentul să se fi produs din cauza vântului puternic care a suflat cu putere.

Accidentul s-a produs pe DN 66, după zona Pietrele Albe, aproape de limita cu județul Hunedoara. Șoferul, un bărbat de 56 de ani din Giurgiu, s-a trezit cu bolovanul pe masină, fără a mai putea evita impactul.

Șoferii aflați în trafic au oprit imediat și au sunat la 112. Mai multe echipaje de descarcerare din Gorj și Hunedoara au intervenit la fata locului. Angajatii de la Drumuri Naționale spun că zona era protejata cu plasă de fier, dar cel mai probabil vântul puternic a smuls bucata de stâncă și aceasta s-a prăvalit printr-un șanț de scurgere a apei.

Politiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a afla cauza exactă a producerii acestei tragedii.

Total
0
Shares
Total
0
Share