Stare de urgență în Nashville, după avarierea a peste 40 de clădiri. La locul exploziei au fost găsite rămășițe umane – Focus Prima TV

Stare de urgență în Nashville, după avarierea a peste 40 de clădiri. La locul exploziei au fost găsite rămășițe umane

A fost decretată starea de urgență în orașul american Nashville, după explozia intenționată de vineri. Peste 40 de clădiri au fost afectate de suflul deflagrației, în momentul în care o rulotă a fost aruncată în aer. În această dimineață, poliția a anunțat că a găsit la fața locului resturi umane.

Explozia s-a produs în apropierea sediului companiei AT&T din Nashville. Martorii spun că înainte de bubuitura care i-a speriat îngrozitor s-ar fi auzit și mai multe focuri de armă.

John Drake, ofițer de poliție: „În această dimineață (vineri, n.red.), în jurul orei 5:30, ofițerii au răspuns unui apel care raporta că s-au tras focuri de armă în centrul orașului. În timpul cercetărilor ofițerii au găsit o furgonetă din care se auzea o înregistrare care avertiza că o potențială bombă va fi detonată în 15 minute. După ce au auzit asta, ofițerii au decis să evacueze clădirile din apropiere așa că au început să bată la uși, să facă anunțuri de evacuare, și să transmită prin sistemul de urgență astfel încât toată lumea să fie în siguranță. La scurt timp după asta, furgoneta a explodat.”

Total
0
Shares
Total
0
Share