Starea copiilor opăriți cu ciorbă se ameliorează – Focus Prima TV

Starea copiilor opăriți cu ciorbă se ameliorează

Vești bune vin de la Iași! Starea de sănătate a celor doi copii de nici doi ani care au fost opăriți cu ciorbă într-un moment de neatenție al părinților este bună. Fata a fost detubată, iar băiatul rămâne și el în spital sub supravegherea medicilor.

Copiii de la Huși, victime ale unui înfiorător accident casnic, au trecut cu bine peste perioada critică. Cu arsuri pe 40% din suprafața corpului, fata de un an și opt luni a fost scoasă de la aparate.

O evoluție bună are și băiatul opărit cu ciorbă în același incident. Mai norocos, acesta a avut arsuri de gradul doi pe 6 la sută din suprafața corpului. Calvarul fetiței nu se oprește însă aici. În cazul ei vor urma un lung șir de intervenții de chirurgie reconstructivă.

Cei doi copii din Huși au ajuns la spitalul din Iași în urmă cu o săptămână. Suferiseră arsuri grave după ce într-un moment de neatenție al adulților au răsturant de pe aragaz o oală cu ciorbă care se afla pe foc.Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Total
0
Shares
Total
0
Share