Statul la stat. Pare ficțiune, dar este adevărat: Statul român deține o companie cu șase angajați. Trei sunt șefi - Focus Prima TV

Statul la stat. Pare ficțiune, dar este adevărat: Statul român deține o companie cu șase angajați. Trei sunt șefi

Pare un scenariu de ficțiune dar vă asigurăm că este cât se poate de adevărat. Statul român deține și întreține o companie doar pentru a citi lunar câteva apometre. Societatea aparține ministerului Economiei și nu face decât să factureze apa termală care ajunge la câteva hoteluri din Geoagiu Băi. Și, atenție: are doar trei angajați și tot atâția șefi, membri în Consiliul de Administrație. Urmăriți un nou episod al campaniei Statul la stat.

Am ajuns la sediul Germisara din Geoagiu Băi într-o zi de joi. Doar unul dintre cei trei angajați era la serviciu: Lucian Popescu, omul bun la toate. Este șofer, ghid turistic, instalator, muncitor, și, în plus, mai face și curățenie.

Lucian Popescu, angajat Germisara: Am și brevet de turism, am și atestat de ghid, sunt și șofer, am toate categoriile, am atestatele pentru transport persoane
Reporter: Faceți de toate la companie.
Lucian Popescu: Venind pandemia și…, a trebuit să mă ocup și de restul problemelor. Adică eu fac curățenie la foraje, fac întreținere… Sunt mulți turiști, trebuie zilnic venit de două, trei ori și din păcate lasă în urma lor gunoaie.

Total
0
Shares
Total
0
Share