Strategia PSD, pensiile speciale, lupta pentru putere! Toate se vor discuta cu cărțile pe față, mâine de la ora 11:00, la Insider Politic! Vasile Dîncu, declarații exclusive! – Focus Prima TV

Strategia PSD, pensiile speciale, lupta pentru putere! Toate se vor discuta cu cărțile pe față, mâine de la ora 11:00, la Insider Politic! Vasile Dîncu, declarații exclusive!

Mâine de la ora 11:00 Insider Politic, Sebastia Zaichmann il va avea invitat pe Vasile Dincu. temele de discutie se vor concentra in jurul Partidului Social Democrat, pensiile speciale si lupta strategica pentru putere.

V.D: PSD are păcatele unei guvernări mai vechi, aceste inconsecvențe trebuie reparate în această perioadă.

V.D: Problema pensiilor speciale este o parte din demagogia politică a momentului. Pensiile speciale ale parlamentarilor reprezintă 1% din totalul pensiilor speciale.

V:D Klaus Iohannis s-a comportat neconstituțional în campania electorală. A simțit că are un partid slab, mesajul a fost un pic politizat făță de PSD. A dat mereu vina pe PSD, dar prin această repetiție considerăm că Președintele mai degrabă ne-a ajutat decât ne-a încurcat.

SZ: Gabriela Firea ar fi fost astăzi Primar General dacă ați fi făcut alianță cu Victor Ponta la București?

V.D: Cu siguranță. Cel mai mult a pierdut Victor Ponta.

Total
0
Shares
Total
0
Share