Studenții clujeni s-au mobilizat în ajutorul unui coleg diagnosticat cu o boală rară. Tânărul are nevoie de o operație în străinătate - Focus Prima TV

Studenții clujeni s-au mobilizat în ajutorul unui coleg diagnosticat cu o boală rară. Tânărul are nevoie de o operație în străinătate

Organizația Studenților Mediciniști din Cluj s-au mobilizat și au sărit în ajutorul unui coleg. Marius Radu, absolvent al UMF Cluj, a fost diagnosticat cu o tumoră de mari dimensiuni la nivelul coloanei vertebrale și singura lui șansă o reprezintă o operație costisitoare în străinătate.

„Mulţi dintre noi spunem că am ales medicina pentru a face diferenţa în vieţile unor oameni. Dar simpla practicare a profesiei noastre nu e singura modalitate prin care putem reuşi asta. Uneori, e suficient doar să fii alături de cei care au nevoie de sprijin, prin orice mijloace îţi sunt la îndemână.

Un coleg de-al nostru se află în faţa unei provocări foarte dificile ale vieţii – recent absolvent al facultăţii noastre (promoţia 2021), el nu îşi poate continua drumul său spre o carieră medicală din pricina durerilor pe care patologia lui, una foarte rară, le cauzează. Are o şansă să le diminueze şi să îşi vadă viaţa împlinită, dar acea şansă implică cheltuieli foarte mari pe care nu şi le poate permite singur. Dacă vrei să faci o diferenţă în viaţa lui, ia-ţi câteva minute pentru a-i citi mesajul următor şi donează pentru tratamentul său”, au scris studenţii mediciniști pe rețelele de socializare.   

Aceștia au posta și povestea colegului lor.

Total
0
Shares
Total
0
Share