Studenții s-au supărat că ar putea pierde gratuitatea CFR și îl critică pe premier că “nu a găsit timp” pentru problemele lor – Focus Prima TV

Studenții s-au supărat că ar putea pierde gratuitatea CFR și îl critică pe premier că “nu a găsit timp” pentru problemele lor

Studenții critică decizia premierului Florin Cîțu de a discuta limitarea transportului gratuit cu trenul și cer Guvernului să înceteze aceste demersuri.

“Deși domnul prim-ministru și echipa sa nu și-au găsit timp de la învestirea Guvernului să discute problemele și prioritățile studenților, acesta își continuă preocupările avute în ultimii ani de a elimina această facilitate pentru studenți”, susține Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), într-un comunicat.

Reacția vine după ce premierul Florin Cîțu a transmis ca posibilă măsură de limitare a cheltuielilor bugetului de stat pentru anul 2021 reducerea subvenției pentru transportul studenților. Același punct de vedere l-a transmis și președintele PNL Ludovic Orban.

Total
0
Shares
Total
0
Share