Suporterii echipelor oaspete nu vor putea asista din tribune la meciurile internaţionale din septembrie - Focus Prima TV

Suporterii echipelor oaspete nu vor putea asista din tribune la meciurile internaţionale din septembrie

football in the goal net

FIFA şi UEFA au informat federaţiile naţionale de fotbal că la meciurile internaţionale din luna septembrie nu vor fi acceptaţi pe stadioane fanii reprezentativelor oaspete, în contextul pandemiei de coronavirus, scrie DPA.

Calificările europene pentru CM 2022 vor reîncepe în prima parte a lunii septembrie, la mai puţin de două luni după ce Italia a învins Anglia pentru a câştiga EURO 2020.

Federaţia engleză de fotbal (FA) a comunicat fanilor: ”După ample discuţii cu FIFA şi UEFA, am primit clarificări de la cele două organisme cu privire la deplasarea suporterilor noştri pentru viitoarele meciuri ale Angliei, în deplasare, împotriva Ungariei şi Poloniei. Din păcate, regretăm să vă informăm că nu va exista posibilitatea ca fanii să facă deplasarea în cele două ţări pentru a asista la meciuri. Decizia este general valabilă pentru toate meciurile din septembrie”.

Naţionala României trebuie să joace două meciuri în deplasare în septembrie: pe 2 septembrie cu Islanda, iar pe 8 septembrie cu Macedonia de Nord, în Grupa J.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share