Surprinși la furat - Focus Prima TV

Surprinși la furat

De nevoie sau nu, în perioada aceasta a anului, furturile sunt extrem de multe și diversificate! Camerele de supraveghere nu-i mai sperie pe hoți, așa că un ciolan luat din frigiderul unui magazin sau un brad tăiat de pe stradă sunt doar câteva dintre furturile de sezon. Perioada sărbătorilor nu înseamnă, însă, și clemență din partea polițiștilor!

Camerele de supraveghere ale unui magazin alimentar din Brăila au surprins momentul în care un bărbat fură…o pulpă de porc de 6 kilograme. Pe imagini se vede cum individul, profitând de neatenția vânzătorilor, merge direct către un frigider cu alimente, de unde ia bucata de carne pe care mai apoi o îndeasă într-un rucsac. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul iese din magazin. Când și-au dat seama că produsul le-a fost furat vânzătorii magazinului au anunțat imediat poliția care a deschis dosar penal pentru furt. Bărbatul este căutat acum de oamenii legii.

Pentru că nu au vrut să plăteasca pentru un brad de Crăciun dar totuși au ținut să aibă unul în casă, doi tineri din comuna clujeană Florești au furat un brad plantat în curtea unui bloc. Camerele de supraveghere au surprins întreaga operațiune. Au așteptat să se lase întunericul și înarmați cu unelte de tăiat, tinerii au pus la pământ bradul înalt de câtiva metri. Cei doi au alergat mai apoi, cu bradul în spate, până acasă. Poliția efectuează acum cercetări pentru găsirea hoților. Autoritățile atrag atenția că în această perioada, rata furturilor, în special a celor din locuințele românilor, a crescut semnificativ.

Total
0
Shares
Total
0
Share