Surprizele de la Globurile de Aur – Focus Prima TV

Surprizele de la Globurile de Aur

Istoria cinematografiei e a fost rescrisă și în acest an la Gala Globurilor de Aur. Din cauza pandemiei, ceremonia de decernare a premiilor a fost organizată în premieră în format virtual.
A fost totodată și prima ediție în care toți nominalizații la la titlul de cel mai bun regizor au fost femei.

Lungmetrajul Nomadland a câștigat cel mai important trofeu al serii: premiul pentru cel mai bun film dramatic. De asemenea, continuarea pelicul de succes Borat a câștigat trofeul pentru cea mai bună cimedie . În ceea ce privește categoria televiziune, The Crown a desemnat cel mai bun serial.

În premieră, ceremonia de decernare a Globurilor de Aur s-a desfășurat în mediu virtual, iar gala a fost prezentată de actrițele Amy Poehler și Tina Fey.

Ceremonia de decernare a premiilor de anul acesta a mai marcat premieră: Chloe Zhao este prima femeie de origine asiatică și a doua femeie din toate timpurile care a câștigat Globul de Aur pentru cel mai bun regizor.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări și producții din industria cinematografică și de televiziune, grupate în 25 de categorii.

Total
0
Shares
Total
0
Share