Surse: Kelemen Hunor amenință cu retragerea UDMR de la guvernare. „Nu e posibil să stăm noi cu pantalonii dați jos până la genunchi” - Focus Prima TV

Surse: Kelemen Hunor amenință cu retragerea UDMR de la guvernare. „Nu e posibil să stăm noi cu pantalonii dați jos până la genunchi”

INQUAM Photos/George Călin

Scandal la negocierile pentru formarea guvernului PSD-PNL-UDMR. Liberalii insistă să primească ministerul Dezvoltării, care a fost alocat UDMR, iar președintele Uniunii, Kelemen Hunor, ar fi amenințat că rupe coaliția dacă acest lucru se va întâmpla, au declarat pentru Digi24.ro surse oficiale

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la plecarea de la Palatul Parlamentului, că UDMR nu acceptă să piardă ministerul Dezvoltării. „Nu e posibil ca UDMR să fie de decor în coaliție, să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul în fiecare lună”, a spus Kelemen. 

Întrebat dacă este adevărat faptul că UDMR nu vrea să renunțe sub nicio formă la ministerul Dezvoltării, Hunor a răspuns: „În acest moment, această afirmație este destul de corectă”.

Total
0
Shares
Total
0
Share