Suspect de crimă prins de un șofer de camion – Focus Prima TV

Suspect de crimă prins de un șofer de camion

Un șofer de camion din statul american California a provocat un accident rutier pentru a ajuta la prinderea suspectului unei crime. Bărbatul i-a tăiat în mod intenționat calea celui urmărit de câteva ore de autorități. Momentul impactului a fost surprins de camera de pe bordul camionului dar și cu ajutorul dronelor.

Urmărirea ca în filme a suspectului a durat mai bine de o oră până ca șoferul-erou să intervină. Bărbatul a aflat întâmplător că individul era urmărit de zeci de mașini de poliție pe o șosea din apropierea sa. La scurt timp, șoferul a aflat numărul mașinii posibilului ucigaș, iar atunci când a văzut că se apropie de intersecția în care aștepta la semafor, a mărit viteza și l-a lovit din plin.

Ulterior, suspectul a fost scos din mașină și arestat de polițiști. Șoferul, tată a trei copii, a cumpărat camionul în
urmă cu cinci luni și l-a costat 75.000 de dolari. În prezent, bărbatul se teme că asigurarea vehiculului nu va reuși să acopere daunele provocate, deoarece a fost un accident provocat în mod intenționat. Cu toate acestea, el spune că nu regretă decizia pe care a luat-o în acel moment.

În acest timp, a fost înființată o campanie online de strângere de fonduri care să-l ajute pe șoferul-erou să-și cumpere un nou camion. Până acum s-au strâns aproape 50 de mii de dolari.

Total
0
Shares
Total
0
Share