Suspectul, tatăl unui copil în plasament - Focus Prima TV

Suspectul, tatăl unui copil în plasament

A fost alertă cu bombă la sediul Directiei Generale pentru Protecția Copilului din Iași. Principalul suspect este tatăl unui copil aflat în asistență maternală. Acesta ar fi cel care a amenințat angajații instituției că va arunca în aer sediul și se pare că bărbatul nu ar fi la prima ispravă de acest fel.

Puțin după ora 10 dimineața a fost panică în sediul DGASPC din Iași. Un apel la 112 anunța că o bombă va arunca în aer sediul. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj al brigăzii antiteroriste, dar și mai mulți polițiști care i-au evacuat de urgență pe cei peste 180 de angajați.

La scurt timp autoritățile au identificat și un prim suspect. Bărbatul ar avea un băiat în vârstă de 7 ani care se află în asistență maternală. Autoritățile ieșene spun că bărbatul ar avea probleme psihice și că nu ar fi la prima ispravă de acest fel. Omul ar fi nemulțumit de faptul că instituția nu-i ajută suficient familia.

90 de birouri au fost atent verificate. Alrarma a fost, însă, una falsă.

De la începutul acestui an, alte 4 astfel de alerte cu bombă au fost anunțate în municipiul Iași, dar din fericire nu au fost victime sau pagube materiale.

Total
0
Shares
Total
0
Share