Sute de persoane la înmormântarea nepotului unui lider interlop din Oradea. Darius a murit la 23 ani – Focus Prima TV

Sute de persoane la înmormântarea nepotului unui lider interlop din Oradea. Darius a murit la 23 ani

Facebook

Sute de persoane l-au condus pe ultimul drum, miercuri, pe Darius, nepotul interlopului orădean Romulus Markovics, iar prietenii tânărului, care a fost student la Kinetoterapie, ştiindu-i pasiunea pentru narghilea, i-au adus şase astfel de lulele şi s-au aşezat în jurul sicriului, ca să fumeze pentru ultima oară alături de el.

Lui Darius i s-a făcut rău în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar echipajul de urgenţă l-a resuscitat continuu în drum spre spital unde, în ciuda eforturilor, a murit în scurt timp. Tânărul în vârstă de 23 ani a fost înmormântat miercuri, la ceremonia care a început de la ora 14, fiind prezenţi sute de persoane, atât membri ai familiei, rude, cunoscuţi dar şi prietenii lui Darius. 

Slujba religioasă a fost oficiată de patru preoţi, potrivit ebihoreanul.ro, la Capela orăşenească unde sicriul alb cu trupul lui Darius a fost depus încă de luni, pentru ca toţi cei care i-au fost aproape să-şi poată lua rămas bun. Poreclit “Papi” de prieteni, Darius ar fi vrut să devină medic, a spus la microfon unul din preoţi, care a rostit necrologul, după care fratele tânărului a recitat una dintre numeroasele poezii scrise de acesta şi dedicată mamei lor, promiţând că i le va publica pe toate, într-un volum. 

Total
0
Shares
Total
0
Share