Sute de români, blocați la graniță – Focus Prima TV

Sute de români, blocați la graniță

Sute de români care voiau sa ajungă din Marea Britanie acasă de sărbători sunt blocați la granița cu Franța, și asta după ce autoritățile franceze au suspendat circulația din cauza noii tulpini de coronavirus. Oamenii stau deja de peste 24 de ore în vamă.

Peste 200 de români aflați în cinci autocare și care trebuie să ajungă acasă, în România, sunt blocați de noaptea trecută la graniță.

Pentru ei au fost deschise două parcări unde vor putea sta până când se va găsi o soluție ca aceștia să ajungă acasă. Totuși, oamenii sunt disperați și au rămas și fără alimente.

Situația este aproape disperată și pentru șoferii de tir! Nu mai au voie să intre în Franţa nici măcar cei care transportă marfă şi este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru.

De aseară, guvernul francez a decis să interzică circulația pentru cei care vin din Marea Britanie. Această măsură a fost adoptată după ce în Marea Britanie a fost descoperită o nouă tulpină a virusului SarsCov2.
Oamenii spun că au trimis numeroase mesaje și au sunat la ambasada româniei în Franța pentru a afla când vor putea trece granița. Însă, până la acest moment, nu au primit un răspuns.

Total
0
Shares
Total
0
Share