Tâlhar periculos, prins de mascaţi. A scăpat nevătămat după ce poliţiştii au tras zeci de focuri de armă în direcţia lui - Focus Prima TV

Tâlhar periculos, prins de mascaţi. A scăpat nevătămat după ce poliţiştii au tras zeci de focuri de armă în direcţia lui

Un tânăr din Vaslui a fost reţinut de poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi de mascaţii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale după mai bine de o lună de căutări. Iniţial, oamenii legii l-au identificat într-o pădure de lângă Vaslui şi l-au somat să se predea, dar infractorul a refuzat şi a scăpat cu fuga.

Vasluianul Antoce Ionuţ-Vlăduţ a fost identificat şi reţinut de către lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi pe raza localităţii Buda, comuna Oseşti, judeţul Vaslui. Tânărul este unul dintre autorii unei tâlhării comise în municipiul Iaşi pe 13 iulie în locuinţa unui traficant de ţigări.  

În urmă cu aproximativ două săptămâni, tânărul cunoscut cu antedecente penale a fost încolţit de poliţiştii din Iaşi.   

“Bărbatul se sustrăgea de la executarea mandatului de arestare preventivă. La data de 06 august, pe numele bărbatului din judeţul Vaslui, cercetat pentru tâlhărie calificată, faptă comisă pe raza judeţului Iaşi, a fost emis mandat de arestare preventivă. Poliţiştii ieşeni şi vasluieni au efectuat mai multe descinderi în vederea depistării persoanei. Astfel, la data de 10 august s-au efectuat descinderi, bărbatul fiind localizat, s-au tras focuri de armă pentru prinderea sa, însă acesta a reuşit să fugă în pădure. La data de 11 şi 12 august, au fost efectuate alte descinderi, dar nu a fost găsit”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Total
0
Shares
Total
0
Share