Țara arde, vedetele dansează – Focus Prima TV

Țara arde, vedetele dansează

Picture of rock concert, music festival, New Year eve celebration, party in nightclub, dance floor, disco club, many people standing with raised hands up and clapping, happiness and night life concept

Petrecerile ilegale s-au ținut lanț noaptea trecută în București, iar polițiștii au dat amenzi după amenzi. Printre cheflii prinși în toiul distracției se numără și Bianca Drăgușanu. Vedeta participa la un botez într-un local de lux, unde atmosfera era întreținută de Adrian Minune.

Cu manelele la maxim și fără mască. Așa s-a distrat Bianca Drăgușanu alături de prieteni. Distanțarea socială a fost inexistentă. Nimeni nu a respectat măsurile de protecție, iar muzica a răsunat până la miezul nopții.

O altă descindere, aceleași probleme. Tot un apel la 112 în toiul nopții a adus polițiștii într-un club din Capitală. Printre zecile de persoane care petreceau fără să țină cont de restricțiile instituite de autorități, oamenii legii i-au descoperit pe Alex Velea și soția sa Antonia, dar și pe rapperul Puya.

Numărul mare de petreceri organizate ilegal a atras și atenția premierului. Florin Cîțu a declarat că autoritățile au în vedere instituirea unor pedespe mult mai drastice în astfel de cazuri.

În total, noaptea trecută polițiștii din Ilfov și București au întrerupt patru petreceri ai căror participanți nu respectau rigorile legii. Amezile au fost usturătoare.

Total
0
Shares
Total
0
Share