Țara în care 100.000 de oameni sunt în spitale cu Covid-19. „Starea lor se înrăutățește rapid” – Focus Prima TV

Țara în care 100.000 de oameni sunt în spitale cu Covid-19. „Starea lor se înrăutățește rapid”

În Statele Unite, numărul celor infectaţi cu SARS-COV-2 continuă să crească. În ultima lună s-au îmbolnăvit peste patru milioane de oameni, aproape la fel de mulţi ca în primele cinci luni de pandemie.

Între timp, Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor insistă ca personalul medical şi pacienţii vulnerabili să fie primii care vor beneficia de vaccinul anti-COVID-19.

În cel puțin 43 de state federale de peste Ocean situația este alarmantă. Peste 96 de mii de americani infectaţi cu SARS-COV2 se află pe un pat de spital – fiind un record care dă fiori.

Mike DeWine, guvernator Ohio: “Trebuie să facem tot ce ne stă în putință în această perioadă foarte dificilă, când spitalele noastre abia mai fac față pentru a încetini transmiterea virusului.”

Numai în Ohio sunt internați peste cinci mii de pacienți cu COVID-19.

După o creștere bruscă a numărului de cazuri, orașul Los Angeles este iar în carantină. În plus, guvernatorul Californiei ia în calcul aplicarea de noi restricții în tot statul. Şi asta pentru că spitalele ar putea ajunge la capacitate maximă până la Crăciun.

Total
0
Shares
Total
0
Share