Țările sărace așteaptă 8 luni după vaccin – Focus Prima TV

Țările sărace așteaptă 8 luni după vaccin

Țările mai sărace ar putea fi obligate să aștepte între șase și opt luni tranșele de vaccin, pentru că cea mai mare parte a producției a fost cumpărată de statele cele mai bogate. Este concluzia la care a ajuns miliardarul american Bill Gates, unul dintre cei mai mari susținători ai campaniei de vaccinare contra Covid. Până acum, Bill și Melinda Gates, prin organizația lor umanitară, au donat aproape 2 miliarde de dolari pentru eforturile de combatere a efectelor pandemiei de Covid-19.

Bill Gates s-a referit în mod deschis la numeroasele teorii ale conspirației care îl au pe el în rol principal, cele mai populare fiind acelea că fondatul Microsoft și doctorul Anthony Fauci au creat de fapt pandemia pentru a-i putea controla mai bine pe oameni.

Miliardarul, care s-a vaccinat și el de curând, se declară surprins de numeroasele teorii ale conspirației.

În opinia sa, fiecare om politic este acum sub presiune, pentru a face rost de vaccinuri pentru țara sa. El a admis că livrarea de vaccinuri prin programul COVAX al Organizației Mondiale a Sănătății ar putea avea un start ceva mai modest, dar că este un proiect realizabil.

Nu îl ultimul rând, Bill Gates speră ca doctorul Fauci să facă treabă mai bună în noua administrație Biden și s-a declarat satisfăcut că noul președinte al Americii a decis revenirea Statelor Unite în Organizația Mondială a Sănătății.

Total
0
Shares
Total
0
Share