Tatăl unui jucător înrăit de World of Warcraft a angajat asasini virtuali pentru a ucide personajele fiului său – Focus Prima TV

Tatăl unui jucător înrăit de World of Warcraft a angajat asasini virtuali pentru a ucide personajele fiului său

Tatăl unui tânăr jucător de World of Warcraft a angajat asasini virtuali pentru a “lichida” personajele fiului sau, în încercarea de a-i atenua acestuia dependenţă de joc.

Scopul era că tânărul să fie nevoit să înceapă de la zero jocul şi, astfel, să decidă să renunţe la a petrece atâtea ore în faţa calculatorului, potrivit abc.es. Întâmplarea a avut loc în China.  

Tânărul de 23 de ani, dependent de jocurile video, îşi neglijase studiile şi nu avea un loc de muncă, aşa că tatăl a decis să găsească o modalitate de a pune capăt dependenţei sale de calculator.   Pentru a realiza acest lucru, aşa cum explică portalul chinez people.com, tatăl tânărului a angajat asasini virtuali care erau responsabili de uciderea personajelor fiului clientului sau.  

În acest fel, tatăl spera că fiul sau va renunţa la joc, văzând că personajele sale au fost ucise în mod sistematic şi astfel va decide să îşi caute de lucru.

Total
0
Shares
Total
0
Share