Tatăl unui primar din Dolj a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, surori. „Ce bă, dacă ele au vrut?" - Focus Prima TV

Tatăl unui primar din Dolj a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, surori. „Ce bă, dacă ele au vrut?”

Bărbatul, în vârstă de aproape 70 de ani, a fost reţinut anul trecut în luna iunie, iar acum a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova. Între timp, una dintre minore a rămas însărcinată şi a născut, iar soţia bătrânului a decedat de inimă rea.

Liniştea familiei primarului Daniel Gugustea din comuna doljeană Verbiţa a fost distrusă chiar de tatăl edilului.   Ionel Gugustea, care anul acesta va împlini 70 de ani, a întreţinut relaţii sexuale cu doua minore din comună. Conform procurorilor DIICOT, totul a început in anul 2017.   Fetele, in vârsta de 14, respectiv 16 ani, erau surori. Lui Ionel i-a căzut cu tronc mai întâi fata cea mare, apoi bătrânul a întreţinut relaţii sexuale şi cu surioara cea mică.   Localnicii din Verbiţa spun ca principala vinovată pentru tot ce s-a întâmplat ar fi chiar mama copilelor. “Mama acestor fete ştia ce fac ele. Mai mult, accepta sa le dea bătrânului pe o sticla de băutura şi câteva pachete de ţigări. El era bărbat, ce să facă?”, povestesc unii vecini.   Alţii sunt revoltaţi. “Un om la vârsta lui trebuia să le ia de mânecă pe fete şi să le aducă pe calea cea bună, nu să facă ce a făcut. Ruşine să-i fie”, au spus aceştia.

Total
0
Shares
Total
0
Share