Tentativă de viol într-o școală - Focus Prima TV

Tentativă de viol într-o școală

Caz incredibil la Constanța! Trei liceeni au vrut să-și violeze o colegă în pauza mare, chiar în incinta școlii. Au dus-o într-un colț ferit, ca să nu-i vadă nimeni, iar minora de 15 ani a trecut prin clipe de coșmar. A scăpat cu mari eforturi din mâinile lor, după ce a fost agresată sexual. Cei trei riscă pedepse între 2 și 7 ani de închisoare

Eleva în varstă de 15 ani iesise in pauză și isi cumparase ceva de mancare. Cand a intrat inapoi in scoala, imediat
dupa usa, s-a trezit în spate cu trei baieti care au început să o atingă în mai multe zone ale corpului. În cele din urmă copila a reusit să scape de ei, iar indivizii au fugit.

La scurt timp cei trei au fost identificati. Este vorba de trei elevi problemă, care nu se aflau la prima fapta de acest gen. Unul dintre ei mai are un dosar penal pentru talhărie iar ceilalti obisnuiesc sa mearga la scoala si sa le fure diverse bunuri, obiecte sau mancare celorlalti elevi. Iar de la inceputul anului au inregistrat deja un numar record de absente, 80.

Mai grav este insa faptul ca astfel de evenimente se pot repeta oricand. Liceul nu are paznic ziua si nici un sistem de supraveghere complet. Sunt cateva camere video doar la intrarea profesorilor.

Cei trei indivizi sunt acum cercetati pentru agresiune sexuala iar politistii fac in continuare verificari, pentru a afla daca au mai fost implicate si alte persoane in agresiune.

Total
0
Shares
Total
0
Share