Terapie felină - Focus Prima TV

Terapie felină

Ne-am obișnuit ca atunci când mergem la clinicile medicale să fim întâmpinați de doctori, asistente sau infirmiere. La Galați la spitalul animalelor, echipa medicală este mai puțin obișnuită. Unul dintre terapeuți are…4 picioare. Îl cheamă Indianul și este un motan salvat de pe străzi. Însă are ceva special. Face terapie cu animalele care ajung acolo și le ajută să se recuepreze mai repede.

El este Indianu, motanul terapeut al animalelor care ajung pe mâna veterinarilor din Galați. A fost numit așa după locul în care a fost găsit- adică la poarta Combinatului Siderurgic deținut de un patron de origine indiană. Animalul era grav rănit, cel mai probabil în urma unui accident auto. A fost dus la Spitalul Animalelor Orfane unde s-a recuperat și a și rămas. Cadrele medicale de aici au remarcat că motanul se
duce spre animaluțele bolnave, se gudură și le curăță rănile.

Indianul este favoritul echipei pentru că, spun medicii, ce face el este un fel de terapie intensivă pentru toate necuvântătoarele care ajung aici. Pentru că acum, pe masa de operație a spitalului, nu este niciun pacient în state gravă, Indianul ajută la recuperarea unor pisici care au probleme respiratorii.

Total
0
Shares
Total
0
Share