Tesla va înfiinţa o fabrică de automobile electrice în sudul Indiei – Focus Prima TV

Tesla va înfiinţa o fabrică de automobile electrice în sudul Indiei

Tesla CEO Elon Musk introduces the Cybertruck at Tesla’s design studio Thursday, Nov. 21, 2019, in Hawthorne, Calif. Musk is taking on the workhorse heavy pickup truck market with his latest electric vehicle. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)

Tesla, companie a miliardarului Elon Musk, va înfiinţa o fabrică de producţie de automobile electrice în statul Karnataka din sudul Indiei, potrivit unui document guvernamental obţinut de Reuters sâmbătă.

”Compania americană Tesla va deschide o unitate de producţie a automobilelor electrice în Karnataka, arată un comunicat scurt al guvernului acestui stat.

Comunicatul face parte dintr-un document mai larg care prezintă bugetul Indiei populaţiei, în limba locală Kannada.

Luna trecută, producătorul de automobile electrice a comasat Tesla Motors India şi Energy Private Limited cu biroul înregistrat al companiei din oraşul Bengaluru din Karnataka, care este un centru pentru companiile de tehnologie globale.

Principalul ministru al statului, B.S. Yediyurappa, a scris într-un tweet, pe care l-a şters ulterior, că Tesla va începe operaţiunile în India cu o unitate de cercetare şi dezvoltare în Bengaluru.

Total
0
Shares
Total
0
Share