The Guardian: Mii de românce exploatate sexual în Marea Britanie sub “vălul” pandemiei. Venituri de 1 milion de £ într-un singur bordel – Focus Prima TV

The Guardian: Mii de românce exploatate sexual în Marea Britanie sub “vălul” pandemiei. Venituri de 1 milion de £ într-un singur bordel

Numărul victimelor exploatării sexuale care sunt identificate de autoritățile din Marea Britanie a scăzut vertiginos în primele câteva luni ale carantinei generale. Însă experții spun că afacerile decurg ca de obicei pentru rețelele de traficanți ce obțin venituri uriașe în urma exploatării a mii de femei și fete care ajung în mare parte din România, potrivit The Guardian.

În urmă cu trei săptămâni, poliția a intrat într-un bordel din sud-estul Angliei după ce au primit informații despre activitatea criminală desfășurată în acel loc. Înăuntru, ei au găsit opt românce care purtau viziere și măști, documente laminate privind regulamentul de sănătate și siguranță față de Covid-19 și, la intrare, o sticlă cu gel dezinfectant de mărime industrială.

“La suprafață, nu arăta ca un loc unde aveau loc criminalitatea și exploatarea sexuală”, a spus Cristina Huddleston, un specialist ce sprijină victimele traficului de persoane, care s-a alăturat raziei în acea seară.

Total
0
Shares
Total
0
Share