Timiș: Coş de gunoi incendiat într-un grup sanitar al Spitalului Municipal - Focus Prima TV

Timiș: Coş de gunoi incendiat într-un grup sanitar al Spitalului Municipal

Un echipaj SMURD, pompieri si politisti, iau parte la recuperarea unei batrane lovita de un camion pe bulevardul Uverturii din Bucuresti, miercuri 17 iunie 2020. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Pompierii au fost alertaţi să intervină la Spitalul Municipal Timişoara, vineri după-amiază, întrucât pe un hol se simţea miros de fum şi au depistat un coş de gunoi care ardea, într-un grup sanitar.

“Am fost solicitaţi să intervenim în urma prezenţei unui miros de fum pe holul de la CT din Spitalul Municipal Timişoara. În urma recunoaşterii efectuate la faţa locului, s-a simţit prezenţa unui miros uşor de plastic ars pe hol, fiind găsit un focar mic la un coş de gunoi dintr-un grup sanitar. Incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea.

La locul evenimentului au fost dispuse de la Detaşamentele 1 şi 2 de Pompieri Timişoara, cu cinci autospeciale de stingere, două autospeciale de intervenţie la înălţime şi 22 de pompieri.

În acest moment nu mai există niciun pericol, iar pompierii efectuează cercetări în întreaga clădire pentru a se asigura că nu există şi alte focare şi pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share