Timpul petrecut online de către utilizatorii de tehnologie va crește, în medie, cu zece ore pe săptămână, până în 2025 - Focus Prima TV

Timpul petrecut online de către utilizatorii de tehnologie va crește, în medie, cu zece ore pe săptămână, până în 2025

Timpul petrecut online de către utilizatorii de tehnologie va crește, în medie, cu zece ore pe săptămână până în 2025, când toate activitățile de rutină se vor desfășura în mediul online, arată un raport Ericsson. De asemenea, 64% dintre consumatorii de tehnologie se așteaptă la creșterea nivelului de stres, în societat, peste 3 din 5 utilizatori de tehnologie consideră că va fi necesar să jongleze cu mai multe locuri de muncă pentru a avea venituri decente, iar 7 din 10 se așteaptă să ducă o viață mai sănătoasă.

Totodată, 67% speră să călătorească mai mult în viitor. Un nou raport Ericsson realizat în rândul consumatorilor de tehnologie anticipează că tendința de translatare în mediul online a unei părți importante a activităților cotidiene, determinată de pandemia globală Covid-19, se va menține la nivel global chiar și după încheierea pandemiei. Denumit The Future Urban Reality, acest raport al Ericsson ConsumerLab este cel mai mare studiu realizat până în prezent de companie în rândul utilizatorilor de tehnologie și relevă date importante despre cum văd consumatorii realitatea cotidiană după pandemie, până în anul 2025. Reprezentativ pentru opiniile a 2,3 miliarde de consumatori din 31 de țări de pe întreg mapamondul, raportul estimează că activitățile de rutină – precum munca, școala, sănătatea și cumpărăturile – vor continua să fie gestionate online și că utilizatorii de tehnologie vor accesa, în medie, 2,5 servicii noi în plus, relevă studiul.

Total
0
Shares
Total
0
Share