Toalete cu oracol – Focus Prima TV

Toalete cu oracol

Șoferii care opresc în parcările de pe Autostrada A10 Sebeș- Turda, din zona Dumbrava, sunt impresionați de curățenia și condițiile speciale din parcări și toalete. Curățenia, aranjamentele florale dar și mobilierul dau o notă occidentală acestor oaze de civilizație, îngrijite zilnic de femeile care au facut o adevărată pasiune din locul de muncă. Toaletele au și “caiete de impresii”, unde sunt scrise doar cuvinte de laudă
la adresa celor care au transformat aceste locuri în adevărate zone de relaxare.

Acestea sunt doar cateva dintre impresiile scrise de calatori, in cele doua caiete, amplasate in toaletele de pe Autostrada A10.

Soferii, romani sau straini, obișnuiti ai autostrazilor din vestul Europei spun că putine parcari sunt la fel de curate si ingrjite precum cele de pe Autostrada A10.

Rodica Truță, cea care se ocupa de administrarea parcarilor de pe A10, recunoaște ca este o impatimita a curateniei. Ea a decis sa urmeze facultatea de inginerie a mediului tocmai pentru a-si pune in practica aceste abilitati, iar din 2008 este managerul unei firme care se ocupă de curățenie.

Cei care lucreaza pe Autostrada A10 spun ca aici curatenia este asigurata zilnic intre orele 8 si 20. Ei recunosc ca au facut o pasiune din munca lor, iar aprecierile din caietul de sugestii le umplu inima de bucurie.

Total
0
Shares
Total
0
Share