Torturați de polițiști pe câmp – Focus Prima TV

Torturați de polițiști pe câmp

Ancheta în cazul celor nouă polițiști torționari continuă! Trei dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar pentru alți patru s-a impus controlul judiciar. Între timp unul diintre bărbații bătuți cu bestialitate se află în continuare în spital!

Ies la iveală detalii despre șirul evenimentelor din noaptea de 1 septembrie a anului trecut. Din cauza loviturilor puternice la cap pe care le-a primit din partea agenților de poliție, unul dintre bărbații bătuți și abandonați pe o stradă din Ferentari este și acum internat în spital.

Ionuț, cealaltă victimă a polițiștilor, ne-a spus…ce a fost nevoit să îndure atunci când polițiștii l-au adus pe un câmp.

Mai mult, bărbatul spune că polițiștii i-au luat telefonul pe care l-au aruncat pe șina de tren, dar și încălțămintea. După o oră de bătăi și umilintă, acesta a fost abandonat pe câmp.

Din cauza loviturilor, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta spune că deși nu putea să meargă din cauza durerilor, nu a fost internat în spital.

Trei polițiști de la secția de poliție numărul 16 din Capitală sunt arestați preventiv pentru 30 de zile, iar patru dintre ei sunt sub control judiciar. Pentru unul dintre agenții de poliție care au participat la răpirea celor doi bărbați nu s-a luat nicio măsură.

Total
0
Shares
Total
0
Share