Totul despre gazele româneşti din Marea Neagră. Câte zăcăminte avem şi câte noi locuri de muncă se pot crea – Focus Prima TV

Totul despre gazele româneşti din Marea Neagră. Câte zăcăminte avem şi câte noi locuri de muncă se pot crea

economica.net

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a reiterat intenţia partidului de guvernare de a modifica Legea Offshore astfel încât să fie stimulate investiţiile în Marea Neagră, modificarea urmând însă să fie făcută prin proiect parlamentar, nu prin OUG.

„Vom modifica Legea offshore în aşa fel încât să putem demara investiţiile din Marea Neagră. Dar am mai spus şi am susţinut şi acest lucru – şi colegii din coaliţia de guvernare au fost de acord – că acest lucru îl vom face în Parlament. Nu în Guvern, nu ordonanţă de urgenţă, nu proiect de lege trimis de către Guvern în Parlament, ci proiect parlamentar, pentru că îmi doresc tocmai ca să existe nu numai o majoritate guvernamentală, ci o majoritate mai largă pe acest proiect, care e un proiect major pentru România”, a declarat ministrul. În privinţa exploatării gazului din Marea Neagră, din Neptun Deep, şeful de la Energie a dat asigurări că anul acesta Legea offshore va fi modificată în Parlament.

Total
0
Shares
Total
0
Share