Touroperator: Eforie Nord este cea mai ieftină staţiune de pe litoral şi în acest an, cazarea la un hotel de patru stele la all inclusive va porni de la 115 lei pe noapte. Hotelurile de pe litoralul românesc vor păstra măsurile de protecţie – Focus Prima TV

Touroperator: Eforie Nord este cea mai ieftină staţiune de pe litoral şi în acest an, cazarea la un hotel de patru stele la all inclusive va porni de la 115 lei pe noapte. Hotelurile de pe litoralul românesc vor păstra măsurile de protecţie

Turismul îşi păstrează măsurile de protecţie, chiar dacă vaccinarea populaţiei va duce la o relaxare a măsurilor, arată touroperatorul IRI Travel, potrivit căruia Eforie Nord este cea mai ieftină staţiune de pe litoralul românesc şi anul acestea, unde hotelurile de patru stele au cu preţ de cazare cuprins între 115 şi 150 de lei pe noapte de persoană, în timp ce la Mamaia, hotelurile de patru stele, în regim de all inclusive, au un preţ mediu de 440 de lei pe noapte de persoană.

”Vaccinarea populaţiei va duce la o relaxare a măsurilor de protecţie sanitară, dar asta nu inseamnă că nu va trebui să ne mai protejăm la fel de atent. Din acest motiv, turismul, care a fost cea mai afectată industrie, îşi păstrează măsurile de protecţie mai ales pentru hotelurile de pe litoralul românesc”, arată compania.

Dacă înscrierile la aceste vacanţe se fac până la 31 ianuarie 2021, la hotelurile de 4 stele din Venus, o noapte de cazare în regim all inclusive va costa între 220 şi 240 de lei/persoană, în timp ce o noapte la 3 stele costă în jur de 200 de lei/persoană.

Total
0
Shares
Total
0
Share