Trafic aglomerat pe drumurile spre și dinspre munte - Focus Prima TV

Trafic aglomerat pe drumurile spre și dinspre munte

Toate drumurile care duc spre munte și dinspre munte sunt la fel ca în fiecare an, calvarul șoferilor. Se pierde mult timp în trafic și, surprinzător, anul acesta Predealul, de pildă, este sufocat de șoferi care ies din stațiune, semn că mulți au preferat zilele acestea să se relaxeze și rămân la casele lor de Revelion

Ca de obicei, minivacanța de revelion a umplut deja Poiana Brasov. Turiști din toată lumea au ales celebra stațiune pentru a petrece în noaptea dintre ani. Până atunci, însă, au umplut pârtiile.

Hotelierii din Poiană s-au pregătit din timp pentru această perioadă, mai ales că restricțiile pandemice sunt mai blânde.

Preturile au pornit de la 875 de euro de persoana, la o camera economica, ajungand pana la 1095 de euro de
persoana pentru un apartament rafinat, cu acces la spa si la toate serile cu petreceri, inclusiv cina festiva de Revelion.

În stațiunea bihoreană Băile Felix, în noaptea dintre ani, gradul de ocupare va fi de aproape 100 %. Cele mai multe dintre rezervări s-au făcut încă din vară. Gazdele speră ca și cei mai pretențioși clienți să fie mulțumiți.

Nu sunt singurele surprize pregătite de administratorii complexului. Joi va fi sacrificat un porc în curtea hotelului iar în prima zi din 2022, cei cazați vor avea parte de o petrecere inedită.

La toate acestea se adaugă apa termală, ale cărei proprietăți ajută la mai buna funcționare a organismului, indiferent de vârstă.

Prețul unui sejur de 4,5 zile a costat între 1800 și 2000 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share