Traficanți de droguri prinși în flagrant – Focus Prima TV

Traficanți de droguri prinși în flagrant

O importantă rețea de traficanți de droguri din Capitală a fost destructurată în urma unei ample operațiuni a DIICOT. Patru membri ai grupării au fost arestați preventiv, iar un altul a fost plasat în arest la domiciliu. În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat 17 kilograme de canabis dar și o cantitate importantă de droguri de mare risc. Traficanții aduceau stupenfiantele tocmai din Spania și le vindeau în București.

Ofițerii DIICOT monitorizau gruparea încă din luna decembrie a anului trecut. Au reușit destructurarea rețelei după prinderea în flagrant a 3 dintre traficanți. Aceștia tocmai preluaseră de la un curier nouă kilograme de canabis. În aceeași zi, oamenii legi au reținut-o pe o femeie din aceeași grupare în timp ce vindea cocaină.

Drogurile erau cumpărate din Spania, transportate ulterior în România și comercializate în special în Capitală. Reținerile au fost urmate de mai multe percheziții. În casele traficanților, polițiștii au găsit o adevărată farmacie: amfetamină, ketamină, ciuperci halucinogene, canabis și 200 de mii de euro. Potrivit unor surse din anchetă, principalii clienți ai dealerilor erau organizatorii de orgii sexuale în vile închiriate din Sinaia și București. Produsul vedetă era un cocktail făcut din mai multe stupefiante al cărui efect era inhibarea senzației de frică. Drogul era folosit în special de schiorii mataori de senazații tari.

În urma operațiunii DIICOT, patru persoane au fost arestați preventiv, iar o alta a fost plasată în arest la domiciliu. Acesta este însă doar vârful ice-bergului.

Total
0
Shares
Total
0
Share